Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim

Aşağa gitmek 
+2
militan99
PALIT
6 posters
YazarMesaj
PALIT
Moderatör
Moderatör
PALIT


Mesaj Sayısı : 616
Yaş : 33
Katildigi yer : gent
Kayıt tarihi : 14/09/07

G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Empty
MesajKonu: G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim   G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Icon_minitimePerş. 27 Eyl. 2007, 21:43

G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim 125251

Süper Lig’de 2007-08 sezonunun ilk büyük derbisi, boş tribünler önünde oynanacak. Zirveyi kovalayan iki ekibin bu randevusunda gülen taraf kim olacak...

Beşiktaş, topla daha çok (%56’ya, %53) oynayıp, daha fazla pas (3319’a 3095) yapmasına rağmen, sonuca doğrudan etki eden rakamlarda G.Saray üstün. Ezeli rakibinin 2 katından fazla (15’e 7) gol atan G.Saray, kalesinde daha az (2’ye 3) gol gördü.

Süper Lig’de 2007-08 sezonunun ilk büyük derbisi, boş tribünler önünde oynanacak. Galatasaray’ın geçen sezondan kalan 5 maçlık cezasının 4’üncüsü olan Beşiktaş karşılaşması, 83 yıllık ezeli rekabette, seyircisiz oynanacak ilk derbi olarak tarihe geçecek.

Geride kalan 6 maçın 5’ini kazanıp, 1’inde berabere kalan, 16 puanla ligin zirvesine demir atan Galatasaray, istatistiklerden yansıyan rakamlara göre derbinin favorisi...

Boş tribünler önünde oynadığı maçları (9 maçın 8’inden galip çıktı) kazanmasını bilen Aslan, ev sahibi olduğu son 10 karşılaşmada da Beşiktaş’a ezici bir üstünlük sağlamış durumda. Beraberliğin yaşanmadığı bu 10 maçın 8’ini G.Saray kazanırken 2’sinde Beşiktaş sahadan gülerek ayrılan taraf oldu. Ligin ilk 6 haftasında ortaya çıkan rakamlar, G.Saray’ı bir adım öne çıkarıyor. İşte sezonun ilk büyük derbisinin rakamsal analizi...

Beşiktaş topla oynuyor G.Saray sonuca gidiyor
Beşiktaş, topla daha çok (yüzde 56’ya, yüzde 53) oynayıp, daha fazla pas (3319’a 3095) yapmasına rağmen, sonuca doğrudan etki eden rakamlarda G.Saray’ın üstünlüğü göze çarpıyor.

Sarı kırmızılılar, ilk 6 hafta sonunda Beşiktaş’a göre daha fazla gol pozisyonuna girerken (%34’e %30), ezeli rakibinin 2 katından daha fazla (15’e 7) gol atmayı bildi. G.Saray daha fazla pozisyon vermesine rağmen (15’e 14), kalesinde daha az gol (2’ye 3) gördü. Bunda, hiç kuşkusuz forma giydiği 5 maçta gol yemeyen kaleci Orkun’un büyük payı var.

Ligin zirvesine doğrudan etki edecek bu zorlu maçtan önce çıkarılacak sonuç şu: Topun hakimi Beşiktaş olurken, sonuca doğrudan etki eden istatistiklerde Galatasaray ön plana çıkıyor.

Eylül ayında Beşiktaş üstün
Ezeli rakiplerin eylül aylarında oynadığı maçlarda Beşiktaş’ın üstünlüğü bulunuyor. G.Saray ile Beşiktaş şimdiye kadar eylül ayında 16 kez karşı karşıya geldi. Bu ayda Beşiktaş 7, G.Saray 5 galibiyet alırken, 4 maç da berabere sonuçlandı. Beşiktaş’ın 24 golüne, G.Saray 20 golle yanıt verdi.

En fazla görülen sonuç 1-1 oldu
İki takım arasında oynanan karşılaşmalarda en çok çıkan sonuç: 1-1. 96 lig mücadelesinde en çok alınan skor 17 kez ile 1-1’lik beraberlikler olurken, Galatasaray’ın ev sahibi olduğu maçlarda ise en çok görülen skor 11 kez ile 1-0’lık sarı kırmızılıların galibiyeti oldu.

Beşiktaş genç G.Saray tecrübeli
Beşiktaş, bu sezon G.Saray’a göre daha genç oyuncularla mücadele ediyor. Siyah beyazlıların 6 maç sonunda yaş ortalaması 25,4 olurken G.Saray’ın maçlarının yaş ortalaması ise 26,5. G.Saray, 3. haftadaki V.Manisa maçında 27,3 yaş ortalamasına sahip futbolcularla mücadele etti.

G.Saray son 15 dakikada coşuyor
Süper Lig’in çok gol atan (15) takımı olan G.Saray’ın en çok üretken olduğu dakikalar, karşılaşmaların son çeyrek saati. Sarı kırmızılılar, attığı golün 3’te 1’ini bu zaman dilimine sığdırdı. Beşiktaş, karşılaşmaların ikinci yarılarında kalesini gole kapadı. Kartal, mağlup duruma düştüğü 2 maçı (Kasımpaşa ve Denizlispor) kazanmasını bildi. Beşiktaş, sadece 0-15 dakikalar arası gol atamazken, G.Saray her aralıkta fileleri havalandırmayı başardı.

İkisi de golleri sağ ayakla atıyor
Gerek G.Saraylı, gerekse Beşiktaşlı futbolcular golleri daha çok sağ ayakla atıyorlar. Sarı kırmızılılar 7 kez sağ ayakla, 2 kez sol ayakla, 3 kez de kafa golü bulurken, 1 kez serbest vuruş, 2 kez de penaltıdan fileleri havalandırmayı başardı. Beşiktaş, 4 sağ ayak golüne karşılık 1’er sol ayak, kafa ve serbest vuruşla sonuca gitti. G.Saray’ın gollerinden 8’i, Beşiktaş’ın da 5’i asist yardımıyla atıldı.

Bombacı aslanlar Süper Lig’in lideri
G.Saray, bu sezon ligin en çok şut atan takımı olurken Beşiktaş 6. sırada. Sarı kırmızılılar 109 şutta 44 isabet sağlarken yüzde 40 isabet tutturdu. Beşiktaş ise 83 şutta 35 isabet sağlayıp yüzde 42 ile oynadı. G.Saray sağ ayakla 23, sol ayakla 10, kafayla 6 isabetli şut atarken, kullandığı 3 penaltının 2’sini gole çevirdi. Beşiktaş ise sağ ayakla 11, sol ayakla 9, kafa ile 13 isabetli şut attı. Her iki takımın da 3’er şutu direkten döndü.

Yapılan ortalar hedefi şaşırıyor
Her iki takımın yaptığı ortalardaki isabet oranının düşüklüğü dikkat çekici. Beşiktaş 166 ortadan yüzde 20 isabet sağlarken G.Saray’ın yaptığı 130 ortanın yüzde 23’ü yerini buldu. Beşiktaş sağdan 24, soldan 10 isabetli orta yaptı. G.Saray ise sağdan 15, soldan da 15 isabetli orta ile oynadı.

Asist krallığında sağ bek farkı
Her iki takımın da sağ bekleri, asist krallığında ön plana çıkıyor. G.Saray’da Uğur Uçar 3 asist ile hem takımının hem de ligin en çok asist yapan futbolcusu. Beşiktaş’ta ise Serdar Kurtuluş, 5 golü asistle atan takımında 2 gol pasıyla dikkat çekiyor.

Derbinin golcüleri
Cumartesi günkü maçta G.Saray Ümit Karan’a Beşiktaş da Mert Nobre’ye güveniyor. Her iki futbolcu da derbi maçlardaki golleriyle ön plana çıkıyor.

G.Saray ile Beşiktaş arasında cumartesi akşamı oynanacak derbi maçta gözler Ümit Karan ile Mert Nobre’nin üzerinde olacak. Süper Lig’de bu sezon 4 golü bulunan Ümit Karan, aynı gole sahip Hakan Şükür’le birlikte sarı kırmızılıların derbide gol yollarındaki en çok güvendiği isim. Geçen sezon Beşiktaş filelerini 2 kez havalandıran Ümit’in penaltıdan gol attığı lig maçını G.Saray 1-0 kazanmıştı. Lig kariyerindeki 100. golünü Beşiktaş’a atan Ümit Karan, G.Birliği forması giyerken de siyah beyazlılara karşı 4 kez gol sevinci yaşadı.

Galatasaraylıların derbi maçta en çok çekindiği futbolcu hiç kuşkusuz Mert Nobre. Brezilya asıllı forvet oyuncusu, bu sezon oynadığı maçlarda henüz gol sevinci yaşamasa da sarı kırmızılı takıma karşı oynanan karşılaşmalarda sonucu değiştiren isim oluyor.

Beşiktaş’ın 2006-07 sezonunda TFF Süper Kupa’da G.Saray’ı 1-0 yendiği maçın tek golünü atan Nobre, 3’ü F.Bahçe, 2’si de Beşiktaş’ta olmak üzere G.Saray filelerini toplam 5 kez havalandırdı.

Beşiktaş formasıyla geçen sezon 3 G.Saray maçından 2’sinde golü bulan Nobre’nin gol attığı 5 maçın 4’ünü oynadığı takımlar kazanırken 1 maç berabere sonuçlandı.

G.Saray’ın belalısı
G.Saraylılar en çok Nobre’den çekiniyor. Brezilya asıllı forvet oyuncusunun gol attığı 5 maçın 4’ünü oynadığı takımlar kazanırken 1 maç berabere bitti .
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
militan99
Süper Moderatör
Süper Moderatör
militan99


Mesaj Sayısı : 908
Yaş : 35
Katildigi yer : Fransa
Kayıt tarihi : 22/08/07

G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Empty
MesajKonu: Geri: G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim   G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Icon_minitimePerş. 27 Eyl. 2007, 22:45

insallah bjk'yi ali sami yene gomecez
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
avare
yeni üye
yeni üye
avare


Mesaj Sayısı : 72
Kayıt tarihi : 25/09/07

G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Empty
MesajKonu: Geri: G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim   G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Icon_minitimePerş. 27 Eyl. 2007, 23:45

bjk de kalede rustu olacak diolar o zaman kesim bizim Very Happy Very Happy bi de ricardinho yok onun icin galatasaray gibi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
osman_baba
Moderatör
Moderatör
osman_baba


Mesaj Sayısı : 1509
Yaş : 43
Katildigi yer : Ultraslan, Eski açik
Kayıt tarihi : 23/08/07

G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Empty
MesajKonu: Geri: G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim   G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Icon_minitimePerş. 27 Eyl. 2007, 23:53

avare demiş ki:
bjk de kalede rustu olacak diolar o zaman kesim bizim Very Happy Very Happy bi de ricardinho yok onun icin galatasaray gibi

Gibi mi? ben Besiktasin pozisyona girecegini bike sanmiyorum!!!
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.realturko.com
avare
yeni üye
yeni üye
avare


Mesaj Sayısı : 72
Kayıt tarihi : 25/09/07

G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Empty
MesajKonu: Geri: G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim   G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Icon_minitimeCuma 28 Eyl. 2007, 00:21

delgado gibi bi oyunculari var turkiyede oynayan en iyi yabancilar dan birisi belli olmas bjk delgado uzerinden oynarsa zorbu bi mac olur
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
yenikorsan
Kidemli üye
Kidemli üye
yenikorsan


Mesaj Sayısı : 1231
Yaş : 50
Katildigi yer : avrupa
Kayıt tarihi : 22/08/07

G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Empty
MesajKonu: Türk futbol tarihinin seyircisiz ilk derbisinde Galatasaray,   G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Icon_minitimeC.tesi 29 Eyl. 2007, 22:39

Aslan koptu gidiyor: 2-1
G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim 7_4323__gs_sev2909

Türk futbol tarihinin seyircisiz ilk derbisinde Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 5'e çıkardı.
29.9.2007




GALATASARAY: 2 - BEŞİKTAŞ: 1

Selçuk Dereli karşılaşmadıki son düdüğü çaldı. Galatasaray sessiz derbide 3 Puanı hanesine yazdırdı.

Dakika 89: Galatasaray ceza alanına gelen topu Song uzaklaştırdı, Delgado ceza alanı dışında vurdu top farklı şekilde auta gitti.
Dakika 87: OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ
Galatasaray'da Arda kenara alındı, Mehmet Topal oyunda.
Dakika 87: OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ Beşiktaş'ta Serdar Özkan çıktı, Higuain oyunda
Oyunda bu dakikalarda tempo iyice düştü.
Dakika 77: GOOOLLLL
Nonda penaltıdan attığı golle Galatasaray'ı 2-1'lik üstünlüğe taşıdı.
Dakika 76: Arda ceza alanında yerde kaldı hakem penaltı noktasını gösterdi.
Dakika 74: Mehmet Yozgatlı sağ kanattan geldi ceza alanına çevirdi Bobo dokundu ancak top kalecide kaldı.
Dakika 69: Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Volkan ceza alanına ortaladı, Nonda kafayı vurdu Hakan Arıkan son anda topu kornere tokatladı.
Dakika 67: Serdar Özkan 60 metre topu sürdü ceza alanı dışından şutunu çıkardı ancak top farklı şekilde auta gitti.
Dakika 65: Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Hakan Linderoth'a çıkardı, onun vuruşunda top farklı şekilde auta gitti.
Dakika 64: OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ
Beşiktaş'ta Nobre oyundan alındı, Delgado oyunda.
Dakika 64: Nonda ceza alanına girerken vurdu, defansa çarpan top Hakan'da kaldı.
Dakika 60: Ümit Karan'ın ara pasında Nonda ceza alanında topla buluştu ancak yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.
Dakika 58: Arda'nın sağ kanattan ceza alanına yaptığı ortaya Nonda yükseldi ancak defans son anda dokundu ve tehlikeyi önledi.
Dakika 56: SARI KART
Arda, rakibine yaptığı sert faul sonrası sarı kart gördü.
Dakika 53: Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Nonda ceza alanına çevirdi, karambolde kalan topa Arda vurdu ancak top Hakan'da kaldı.
Dakika 52: Koray ceza alanı dışından şansını denedi ancak top farklı şekilde auta gitti.
Dakika 51: Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Mehmet Yozgatlı içeri çevirdi ancak defans ayak koydu top kornere çıktı.

Dakika 46: OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ
Beşiktaş'ta Diatta oyun dışına alındı, Mehmet Yozgatlı oyuna girdi.

Dakika 46: Karşılaşmanın ikinci yarısı Beşiktaş'ın vuruşuyla başladı.
İLK YARI


Hakem Seçuk Dereli ilk 45 dakikayı bitiren düdüğü çaldı...

Dakika 45+1:
Arda sol taraftan ceza sahasına ortaladı, Nonda'nın ceza sahası içinden sert şutunu Hakan yumruklayarak uzuklaştırdı. Hakemin kararı ofsayt.

Dakika 44: GOOOOOLLLLLLLLLLL
Serdar Özkan ceza sahasında topla buluştu, topu kontrol edip Tello'ya çıkardı, Şili'li oyuncunun ceza yayı üstünden sert vuruşu ağlarla buluştu. 1-1

Dakika 43: Diatta'nın sağ taraftan ceza sahasına ortasında, Nobre'nin kafa vuruşu Orkun'da kaldı.

Dakika 40: Hakan Balta'nın sol taraftan kullandığı serbest vuruşta, Song iyi yükseldi ama savunmada Gökhan Zan başarılı.

Dakika 38: Tello'nun sağ çaprazdan Galatasaray ceza sahasına doğru kullandığı serbes atışta top, Orkun'da kaldı.

Dakika 35: Beşiktaş sol kanattan serbest atış kazandı. Tello vuruşu kullandı. Şilili futbolcunun kavisli ortasında kimse topa vuramadı. Top korner direğinin yanından taça kadar çıktı.

Dakika 33: İbrahim Üzülmez'in sol taraftan ceza sahasına ortasında top Nobre'nin kafasını sıyırarak auta çıktı.

Dakika 31: Uğur Uçar'ın sol taraftan ceza sahasına ortasında topla buluşan Ümit Karan topu ayağından kaçırınca savunma uzaklaştırdı.

* Beşiktaş'ta Delgado saha kenarında ısınmaya başladı.

Dakika 28: Tello'nun uzun pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan İbrahim Üzülmez'in sert şutu kaleci Orkun'da kaldı.

Dakika 24: GOOOOOOOOOLLLLLLLL
Arda'nın sol taraftan kullandığı köşe atışında, savunma topu uzaklaştıramayınca Hakan Balta topu ağlara gönderdi.

Dakika 14: Serdar Kurtuluş'un sağ taraftan ortasında Nobre'den önce araya giren Song tehlikeyi önledi.

* Karşılaşma oldukça düşük bir tempoda oynanıyor... İki ekip de orta sahada birbirine karşı üstünlük sağlayamadı. Karşılıklı cılız gelişen ataklarda ciddi bir gol tehlikesi henüz yaşanmadı.

Dakika 13: Hakan Balta'nın sol kanattan ortasını ceza sahasında Gökhan Zan karşıladı.

Dakika 9: Beşiktaş kalesinde büyük tehlike... Arda'nın sağ kanattan ortasına Nonda Beşiktaş ceza sahasında kafayı vurdu ancak top az farkla auta çıktı. Bu arada yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı..

Dakika 8: Hızlı gelişenBeşiktaş kontratağında Bobo sol kanatta topla buluştu. Sağdan kaçan Nobre'ye uzun pasında, Servet araya girdi...

Dakika 3: Diatta'nın sağ taraftan Galatasaray ceza sahasına doğru gönderdiği uzun taç atışında top, kaleci Orkun'da kaldı.

Dakika 1: Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın vuruşuyla başladı.

* Beşiktaş'ta Ricardinho sakatlık nedeniyle, Cisse ise geçen hafta Denizli maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle kadroda yer almayacak.

* Galatasaray'da Ayhan, Sabri, Okan sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda değiller

* Galatasaray'da Lincoln ve Hakan Şükür disiplinsiz hareketler nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

* Beşiktaş'ta Celal Kolot görevinden istafa etti.

* Sezonun ilk derbisine dakikalar kaldı.... Beşiktaş'lı ve Galatasaray'lı oyuncular sahada ısınıyor.

Stat: Ali Sami Yen

Hakemler: M. Selçuk Dereli, Bahattin Duran, Alper Ulusoy
Galatasaray: Orkun, Uğur, Servet, Song, Volkan, Barış, Linderoth, Arda,Hakan Balta, Ümit Karan, Nonda
Beşiktaş: Hakan, Diatta, Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Koray, Serdar Kurtuluş, Tello, Nobre, Bobo

Tarihi derbi!
Galatasaray ile Beşiktaş, Türk futbol tarihindeki ilk seyircisiz derbi maçta karşı karşıya gelirken, derbi maçı az sayıda kişi statta izleyebildi. Tarihi derbiyi protokol, basın mensupları, güvenlik görevlileri ve diğer görevliler olmak üzere yaklaşık 600 kişi canlı olarak izleyebildi. Stada taraftarlar alınmazken, tribünlerdeki pankartlar dikkati çekti. Galatasaray tribününde "Başkanımıza Allah’tan acil şifalar dileriz" yazılı pankart yer alırken, konuk takım tribününde de "Herşey Beşiktaş için" pankartı dikkati çekti.

Arda ve Nonda ilk 11'de
Galatasaray’da sakatlıktan kurtulan Arda ve Nonda, ilk 11’de forma giydi. Kasımpaşa maçında kaburgalarındaki sakatlık nedeniyle dinlendirilen Servet ise Beşiktaş maçıyla birlikte yeniden formasına kavuştu. Galatasaray’da belinde ağrısı bulunan Hasan Şaş ile sakatlıkları bulunan Ayhan, Okan ve Sabri de maç kadrosunda yer almadı.

Lincoln-Şükür tribünde
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp tarafından bugün maç kadrosundan çıkarılan Lincoln ve Hakan Şükür, karşılaşmayı basın tribününün önündeki bölümde izledi. Maç listesinde olmamalarından dolayı özel izinle karşılaşmayı izleyebilen ikili, basın tribününden stada girdi. Lincoln’un moralinin oldukça bozuk olduğu gözlenirken, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin Brezilyalı oyuncuyu teselli etmeye çalıştı. Öte yandan Hakan Şükür’ün kızının babasının kadro dışı kalmasından kendisini sorumlu tuttuğu için ağladığı öğrenildi. Hakan Şükür, maç öncesi saha kenarında Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin ile bir süre sohbet ederken, maçın başlamasına kısa bir süre kala Beşiktaş’ta sahaya yedek olarak çıkan kaleci Rüştü, Hakan Şükür ve Sabri ile bir süre hasret giderdi.

Beşiktaş'ta Gökhan Zan ilk 11'de
Beşiktaş’ta, son 2 lig maçı ve Olympique Marsilya karşısında forma giyemeyen Gökhan Zan, Galatasaray derbisinde ilk 11’de sahaya çıktı. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Diatta’yı savunmanın sağına çekerken, Gökhan Zan’a, İbrahim Toraman ile birlikte savunmanın göbeğinde şans verdi. Siyah-beyazlılarda Delgado, son 2 lig maçındaki gibi yedek soyunurken, cezalı olan Cisse’nin yerine ön liberoda Koray forma giydi. Orta alanın sağında Serdar Özkan, solda da Tello görev yaparken, Serdar Kurtuluş da bu sezon sürekli oynadığı savunmanın sağı yerine, orta sahada görev aldı. Forvette ise Bobo-Nobre ikilisi oynadı.Siyah-beyazlılarda, Delgado’nun yanısıra Rüştü, İbrahim Akın, Ali Tandoğan, Mehmet Yozgatlı, Baki ve Higuain yedek kulübesinde yer aldı.

Beşiktaş'tan 2 yönetici izledi
Beşiktaş adına karşılaşmayı kulüp ikinci başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu ile yönetici İlhan Durusoy izledi. Diğer yöneticiler ise kulüp başkanı Yıldırım Demirören’e verilen ceza nedeniyle protestoda bulunup maça gelmedi. Maça gelmeyen yöneticiler, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, Yıldırım Demirören ile birlikte karşılaşmayı izledi. Asbaşkan Levent Erdoğan, Demirören’i yalnız bırakmak istemediklerini, bu nedenle tesislerde birlikte maçı izleyeceklerini söyledi.

Başkanlar yok
Galatasaray ve Beşiktaş Kulübü başkanları derbi maç için stada gelemedi. Geçen gün ameliyat olduğu için maça gelmeyen Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın’ın karşılaşmayı televizyondan izleyeceği bildirilirken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ise cezası nedeniyle maçı statta izleyemedi.

Medya ordusu
Derbi karışlaşmayı adeta dev bir medya ordusu da izledi. Karşılaşma için 300’e yakın basın mensubu akredite olurken, 2 Portekizli, 1 Arjantinli ve 1 de Japon basın mensubu karşılamada görev yaptı. Karşılaşmayı, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcıları da izledi.

"Sizinle her şeye varız biz"
Galatasaray sahaya, "Başkanımız sizinle herşeye varız biz" yazılı pankartla çıktı. Bu sırada stat hoparlörlerinden Kayahan’ın "Seninle herşeye varım ben" şarkısı çalındı. Beşiktaş da sahaya "Geçmiş olsun Özhan Başkan" yazılı pankartla çıktı.
Maç öncesi Feldkamp ile Ertuğrul Sağlam birbirlerine başarılar dilerken, Arjantinli futbolcular Beşiktaşlı Delgado ve Higuain ile Galatasaraylı Carrusca da bir süre sohbet etti.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
yenikorsan
Kidemli üye
Kidemli üye
yenikorsan


Mesaj Sayısı : 1231
Yaş : 50
Katildigi yer : avrupa
Kayıt tarihi : 22/08/07

G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Empty
MesajKonu: Geri: G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim   G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Icon_minitimeC.tesi 29 Eyl. 2007, 22:42

tebrikler galatarsaraya yalniz bence penalti son derece haksiz..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
osman_baba
Moderatör
Moderatör
osman_baba


Mesaj Sayısı : 1509
Yaş : 43
Katildigi yer : Ultraslan, Eski açik
Kayıt tarihi : 23/08/07

G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Empty
MesajKonu: Geri: G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim   G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Icon_minitimeC.tesi 29 Eyl. 2007, 23:47

osman_baba demiş ki:
avare demiş ki:
bjk de kalede rustu olacak diolar o zaman kesim bizim Very Happy Very Happy bi de ricardinho yok onun icin galatasaray gibi

Gibi mi? ben Besiktasin pozisyona girecegini bike sanmiyorum!!!

Wallah Ben demistim heheh gercekten gol pozisyonu haric bir pozisyona giremedi !
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.realturko.com
Saldiray
Moderatör
Moderatör
Saldiray


Mesaj Sayısı : 841
Katildigi yer : longlaville
Kayıt tarihi : 22/08/07

G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Empty
MesajKonu: Geri: G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim   G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Icon_minitimePaz 30 Eyl. 2007, 00:02

osman_baba demiş ki:
osman_baba demiş ki:
avare demiş ki:
bjk de kalede rustu olacak diolar o zaman kesim bizim Very Happy Very Happy bi de ricardinho yok onun icin galatasaray gibi

Gibi mi? ben Besiktasin pozisyona girecegini bike sanmiyorum!!!

Wallah Ben demistim heheh gercekten gol pozisyonu haric bir pozisyona giremedi !
osman baba dun ne soyledim skor totoya bak ben ne vermissim pazar liderim dedim
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
militan99
Süper Moderatör
Süper Moderatör
militan99


Mesaj Sayısı : 908
Yaş : 35
Katildigi yer : Fransa
Kayıt tarihi : 22/08/07

G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Empty
MesajKonu: Geri: G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim   G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Icon_minitimePaz 30 Eyl. 2007, 00:02

helal olsun cimbom'a insallah sion da ayni skor
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
osman_baba
Moderatör
Moderatör
osman_baba


Mesaj Sayısı : 1509
Yaş : 43
Katildigi yer : Ultraslan, Eski açik
Kayıt tarihi : 23/08/07

G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Empty
MesajKonu: Geri: G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim   G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Icon_minitimePaz 30 Eyl. 2007, 00:05

huseyin koca demiş ki:
osman_baba demiş ki:
osman_baba demiş ki:
avare demiş ki:
bjk de kalede rustu olacak diolar o zaman kesim bizim Very Happy Very Happy bi de ricardinho yok onun icin galatasaray gibi

Gibi mi? ben Besiktasin pozisyona girecegini bike sanmiyorum!!!

Wallah Ben demistim heheh gercekten gol pozisyonu haric bir pozisyona giremedi !
osman baba dun ne soyledim skor totoya bak ben ne vermissim pazar liderim dedim

Daha onumuzde 6 mac var her an hersey olabilir
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.realturko.com
Saldiray
Moderatör
Moderatör
Saldiray


Mesaj Sayısı : 841
Katildigi yer : longlaville
Kayıt tarihi : 22/08/07

G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Empty
MesajKonu: Geri: G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim   G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Icon_minitimePaz 30 Eyl. 2007, 00:05

militan99 demiş ki:
helal olsun cimbom'a insallah sion da ayni skor
gene isin iyi militan usda goturuyon isi nonda guzel oynadi bu arada lincolne uzuldum
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
yenikorsan
Kidemli üye
Kidemli üye
yenikorsan


Mesaj Sayısı : 1231
Yaş : 50
Katildigi yer : avrupa
Kayıt tarihi : 22/08/07

G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Empty
MesajKonu: Geri: G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim   G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Icon_minitimePaz 30 Eyl. 2007, 00:07

huseyin koca demiş ki:
militan99 demiş ki:
helal olsun cimbom'a insallah sion da ayni skor
gene isin iyi militan usda goturuyon isi nonda guzel oynadi bu arada lincolne uzuldum

penaltiyada uzuldunmu usta..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Saldiray
Moderatör
Moderatör
Saldiray


Mesaj Sayısı : 841
Katildigi yer : longlaville
Kayıt tarihi : 22/08/07

G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Empty
MesajKonu: Geri: G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim   G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim Icon_minitimePaz 30 Eyl. 2007, 00:12

aslinda ilk gol daha vahim korner yokdu hakem verdi gol oldu tabi adil bir hakem devamli iyidir
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
G.Saray-Beşiktaş maçında favori kim
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Spor :: Futbol :: Galatasaray-
Buraya geçin: