arif V.I.P
| Konu: yontulmayan elmas tastir Çarş. 26 Eyl. 2007, 22:56 | |
| konulari acarken uzerlerinde isleme yapmazsak degersiz olurlar. en azindan kucuk bir yorum yapsak veya begendiginiz bolumleri kopya yapsaniz super olur.sahsen ben uzun uzadiya yazilan mesajlari okuyamiyorum .yorumlarimizdada o kisinin begenisini bizimle paylasmak istedigini dusunup actigi konuya onem verip konuyla ilgili bir seyler yazsak.daha yapici olur.
bu bir fikirdir kimse ustune alinmasin.yorumlarinizi bekliyorum.yanlissam yanlissin deyin | |
|
yenikorsan Kidemli üye
Mesaj Sayısı : 1231 Yaş : 50 Katildigi yer : avrupa Kayıt tarihi : 22/08/07
| Konu: Geri: yontulmayan elmas tastir Çarş. 26 Eyl. 2007, 23:43 | |
| - arif demiş ki:
- konulari acarken uzerlerinde isleme yapmazsak degersiz olurlar.
en azindan kucuk bir yorum yapsak veya begendiginiz bolumleri kopya yapsaniz super olur.sahsen ben uzun uzadiya yazilan mesajlari okuyamiyorum .yorumlarimizdada o kisinin begenisini bizimle paylasmak istedigini dusunup actigi konuya onem verip konuyla ilgili bir seyler yazsak.daha yapici olur.
bu bir fikirdir kimse ustune alinmasin.yorumlarinizi bekliyorum.yanlissam yanlissin deyin haklisin üstad, her yorum degisik bi bakis açisi getirir, onun için yorumlari esirgemeyelim, açan arkadasta hiç olmazsa bosa vakit kaybetmemis olur.. | |
|
emirdagli ibo V.I.P
Mesaj Sayısı : 368 Yaş : 57 Katildigi yer : fransa, longwy Kayıt tarihi : 24/08/07
| Konu: Geri: yontulmayan elmas tastir Perş. 27 Eyl. 2007, 18:50 | |
| arif aga ayni fikirdeyim kisa olsun oz olsun uzun konulari bende fazla okuyamiyorum kisa olan tatli olur:affraid: | |
|
arif V.I.P
| Konu: Geri: yontulmayan elmas tastir Perş. 27 Eyl. 2007, 23:25 | |
| bu oneriyi yazma sebebim,yazilanlari okumak istiyorum okuyamayinca kendimi suclu hissediyorum.okumadanda yorum yapmak yapmacik geliyor | |
|
osman_baba Moderatör
Mesaj Sayısı : 1509 Yaş : 43 Katildigi yer : Ultraslan, Eski açik Kayıt tarihi : 23/08/07
| Konu: Geri: yontulmayan elmas tastir Perş. 27 Eyl. 2007, 23:36 | |
| Haklisin agabey, ben sahsen hep baska sitelerden arakliyom konulari | |
|
arif V.I.P
| Konu: Geri: yontulmayan elmas tastir Cuma 28 Eyl. 2007, 00:12 | |
| google dan baska neyimiz var tabi araklacaz ama niye arakladigimizida yazarsak super olur | |
|
yenikorsan Kidemli üye
Mesaj Sayısı : 1231 Yaş : 50 Katildigi yer : avrupa Kayıt tarihi : 22/08/07
| Konu: Geri: yontulmayan elmas tastir Cuma 28 Eyl. 2007, 00:20 | |
| - arif demiş ki:
- google dan baska neyimiz var
tabi araklacaz ama niye arakladigimizida yazarsak super olur lutfen konulara alintiyi eklemyi unutmayalim, emege saygi bakimindan vede kaynagi belirtme bakimindan.. | |
|